Kooktijden

PASTA

ProductnummerProductnaamWeektijdKooktijd
       18002-7 Penne – volkoren niet nodig 8 – 12 minuten
      18003-6,5Fusilli – volkorenniet nodig9 – 11 minuten
      18005-7Penne – wit niet nodig8 – 12 minuten
      18006-6,5Fusilli – wit niet nodig9 – 11 minuten
      18515-6Pasta – Neptunus droomniet nodig7 – 9 minuten

 

RIJST

Voor het koken eerst spoelen met koud water.

ProductnummerProductnaamWeektijdKooktijd
      4001-10
Basmatirijst – bruin

niet nodig

30 – 45 minuten
      4002-10Basmatirijst – witniet nodig8 – 12 minuten
      4007-10Tricolore rijst0,5 – 2 uur40 – 45 minuten
      4009-10Rijst – wild2 uur45 minuten
      4011-10Zilvervliesrijst – langniet nodig45 minuten
      4012-10Zilvervliesrijst – rondniet nodig45 – 50 minuten
      4021-10Risottorijstniet nodig18 – 20 minuten
      4025-10Rijst – rood0,5 – 2 uur30 – 40 minuten
      23005-10Risotto royaleniet nodig18 – 20 minuten
      23003-10Calypso pilaffniet nodig30 – 45 minuten
      23002-10Harvest pilaffniet nodig30 – 45 minuten

 

PEULVRUCHTEN

Voor het koken eerst spoelen met koud water.

ProductnummerProductnaamWeektijdKooktijd

      5001-10

Adukibonen

8 – 12 uur

45 – 60 minuten
      5005-10Kikkererwten6 – 8 uur45 – 60 minuten
      5008-10Rode nierbonen8 – 12 uur1,5 uur
      5010-10Spliterwten10 – 12 uur1,5 – 2 uur
      5011-10Witte bonen8 – 12 uur1 – 1,25 uur
      5012-10Zwarte bonen8 – 12 uur1 – 1,5 uur
      5013-10Pintobonen8 – 12 uur1,5 uur
      5015-10Mungbonen24 uur20 – 30 minuten
      5017-10Limabonen8 – 12 uur1,5 uur
      6002-10Linzen Dupuyniet nodig20 – 25 minuten
      6003-10Linzen – groenniet nodig20 – 25 minuten
      6004-10Splitlinzen – roodniet nodig10 – 20 minuten
      6005-10Splitlinzen – geel – dahlniet nodig10 – 15 minuten
      6006-10Linzen – bruin4 – 10 uur25 – 30 minuten
      6007-10Linzen – zwart – Beluganiet nodig25 – 35 minuten
      23006-10Sunset soepmix12 uur2 – 2,5 uur

 

GRANEN

ProductnummerProductnaamWeektijdKooktijd

      1001-10

Boekweit

niet nodig

15 – 20 minuten
      1002-10Gierstniet nodig20 minuten
      1005-10Quinoaniet nodig15 – 18 minuten
      1008-10Bulgurniet nodig10 – 15 minuten
      1009-10Couscous – volkorenniet nodig3 – 5 minuten
      2002-10Havermout – fijnniet nodig2 – 5 minuten
      2003-10Havervlokken grofniet nodig10 – 15 minuten
      2006-10Rijstvlokkenniet nodig4 – 5 minuten